Få de daglige sprognyheder

Sprogmuseet har hen over sommeren arbejdet på en nyhedstjeneste hvor vi indsamler og deler nyheder om sprog fra hele verden. Man har i længere tid kunnet følge lidt med i nyhedsstrømmen i menuen her til højre på Sprogmuseet, og den årvågne læser har også opdaget det diskrete link til sprognyhederne. Nu er tjenesten så klar at den er værd at gøre lidt reklame for.

En af de centrale funktioner er at man kan få sprognyhederne i sin RSS-læser (læs mere om RSS her), og der er herigennem gode muligheder for at få nyheder om lige præcis de emner man er mest interesseret i. Man kan vælge kun at få nyheder på dansk, svensk og norsk, og hvis man kun vil have nyheder om tegnsprog eller tlingit, kan det også lade sig gøre. Man kan også vælge at få nyhederne via facebook og twitter.

Vi håber man vil tage rigtig godt imod denne nyhedstjeneste og dele den med venner og kolleger. Tjenesten bliver løbende udviklet, og hvis man har forslag til forbedringer, eller bare har et nyhedslink vi har overset, er man velkommen til at skrive til sprognyheder@sprogmuseet.dk.

Gå til Sprognyheder

Tagget med: